POVIJEST

1947. godine je patentiran zaštitni znak Akileïne® i tada počinje legenda o Asepti! Paul Lacroix i Henri Mas su plasirali svoje proizvode u ljekarne rivijere, a zatim u Pariz i Strasbourg. 1952. stvorena je linija za njegu ruku VITA CITRAL®. 20 godina nakon, 1972. izlazi nova linija ECRINAL® za rast kose, trepavica i noktiju, a 1977. COUP D’ECLAT® – linija za njegu lica. Danas Laboratoires ASEPTA proizvode više od 6 milijuna jedinica godišnje i uspjeli su postati lideri s Akileïne® i Ecrinal® linijama u francuskim ljekarnama. Nakon više od 70 godina od nastanka, Laboratoires ASEPTA  je još uvijek uspješna i njome upravljaju potomci osnivača. Oko 200 osoba zaposleno je u laboratorijima gdje svakodnevno nastaju Asepta proizvodi poštujući sve međunarodne kozmetičke standarde. Prisutni su u više od 60 zemalja diljem svijeta.

 

Asepta proizvodi su formulirani pod strogim farmaceutskim i dermatološkim nadzorom kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost. Svi proizvodi prolaze stroge fizikalno-kemijske i bakteriološke kontrole u svim fazama proizvodnje u farmaceutskim laboratorijima.

Svi proizvodi su:

  • netoksični (svaki proizvod prolazi kroz test tolerancije kože)
  • hipoalergeni
  • od prirodnih sastojaka (bez parabena i aluminijevih soli)
  • nisu testirani na životinjama

DERMATOLOŠKA SIGURNOST:

ASEPTA laboratoriji zalažu se za korištenje samo onih sastojaka koji su potrebni za optimalnu prikladnost i učinkovitost. Odabiru najučinkovitije aktivne sastojke i pritom određuju odgovarajuću dozu.

STANDARDI:

ASEPTA laboratoriji su u skladu s važećim standardima i međunarodnim propisima kozmetičke industrije.

AKTIVNI SASTOJCI I SIROVINE:

Svi sastojci i različite komponente koje Laboratoriji ASEPTA koriste su dermatološki sigurni, kao i biološki učinkoviti. Sve sirovine koje se koriste za proizvode moraju proći rigorozan proces odabira i jednako su učinkovite kao i bezopasne.

PATENTI:

Svi proizvodi iz AKILEÏNE®, COUP D’ECLAT®, ECRINAL® i VITA CITRAL® linija su dizajnirani predvođeni timovima kemičara i farmaceuta. Svi Asepta patenti su isključivi i jedinstveni.

SLJEDIVOST:

ASEPTA laboratoriji se zalažu za pažljivo praćenje podrijetla i kvalitete njihovih sirovina.

ISPITIVANJE:

Svi proizvodi ASEPTA laboratorija su podvrgnuti sigurnosti i ispitivanju učinkovitosti kako bi se uskladili s kozmetičkim propisima i najbolje služili svojim korisnicima. Klinička i dermatološka istraživanja provode se i nadziru od strane stručnjaka. Svaki proizvod je testiran u realnim uvjetima.

Kontaktirajte nas

ukoliko imate pitanja/upite o Aseptinim proizvodima.
Adresa
Labomar d.o.o. Sjedište: Gmajnje 24 Adresa poslovanja: Jaruščica 19/21 10 000 Zagreb OIB: 68373453442
Kontakt
E-mail: labomar@zg.t-com.hr TEL: +385 1 3457969 FAX: +385 1 3457967