PRIPREMITE RUKE ZA ZIMU S VITA CITRAL® LINIJOM

Crvenilo, iritacija, trnci, sve te neugodnosti uzrokovane su vremenskim promjenama, a zimi ih itekako osjećamo! Hladno vrijeme vlaga u zraku, vjetar, sve to može isušiti vašu kožu, jer uklanja vlažnost iz kože. Stoga savjetujemo jedno rješenje, a to je prevencija. Prije dolaska prave zime krenite s prevencijom te osigurajte da vam koža ostane elastična, meka i nahranjena. Koža ruku, s obzirom da je najizloženija vremenskim utjecajima, pretrpi najviše oštećenja, a čestim pranjem ruku i korištenjem dezinficijensa za pranje dodatno je isušujemo.

 

 

SAVJET: Krenite sa hidratacijom ruku na vrijeme!

DODATNI SAVJETI KOJI MOGU POMOĆI:

  • Izbjegavajte prečesto pranje ruku. Sapun i voda isušuju kožu, pogotovo ako sadrži puno klora. Nakon pranja ruke pokušajte brisati mekim ručnikom.
  • Prevruća i prehladna voda isušuju i iritiraju kožu te potiču njezino preuranjeno starenje.
  • Nanosite hidratantnu kremu nakon svakog pranja ruku, prije izlaska iz kuće i navečer prije spavanja kada možete staviti i pamučne rukavice.
  • Izaberite kvalitetnu kremu, pogodnu za vaš tip kože. Formulirana s hidratantnim i zaštitnim aktivnim sastojcima kako bi ojačali barijeru kože i zaštitili je od vanjskih agresija.
  • Jednom tjedno napravite piling ruku kako bi uklonili odumrle stanice kože i na taj način aktivni sastojci kreme mogu prodrijeti u dublji sloj kože i biti učinkovitiji.
  • Zaštitite ruke od vanjskih uvjeta. Nosite rukavice kada izlazite van.

Aspetina VITA CITRAL® linija prilagođena je svim vašim potrebama za zaštitu kože ruku:

Asepta Hrvatska, 16.10.2018.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Kontaktirajte nas

ukoliko imate pitanja/upite o Aseptinim proizvodima.
Adresa
Labomar d.o.o. Sjedište: Gmajnje 24 Adresa poslovanja: Jaruščica 19/21 10 000 Zagreb OIB: 68373453442
Kontakt
E-mail: labomar@zg.t-com.hr TEL: +385 1 3457969 FAX: +385 1 3457967