Pojačano znojenje stopala i neugodni mirisi

Ljeti se stopala pojačano znoje, kod nekoga je to znojenje intenzivnije, kod nekoga slabije izraženo, ali vjerujemo, svima izaziva neugodan osjećaj. Također su vlažna stopala podloga za razvoj gljivičnih infekcija između prstiju nogu, na tabanima kao i na noktima.

Redovita higijena, pranje, povremena kupka, održavanje stopala suhim i korištenje adekvatnih proizvoda može spriječiti širenje neugodnih mirisa i smanjiti pretjerano znojenje.

Nažalost, stopala imaju najviše žlijezda lojnica stoga je nemoguće 100% rješiti problem, ali uvelike ga možete ublažiti i držati pod kontrolom redovitom higijenom i njegom.

Za Vas smo izdvojili nekoliko naših proizvoda iz zelene linije namijenjenih upravo problemu pretjeranog znojenja stopala i neugodnim mirisima.

  • Kupka za stopala za slučaj pojačanog znojenja stopala i neugodnih mirisa

Dva do tri puta tjedno preporučamo toplu kupku za stopala u koju možete ubaciti Akileine® tabletu za kupku s eteričnim uljima cedra, ružmarina, lavande, limuna i mente s antigljivičnim sastojcima za dezodoriranje i dezinfekciju stopala zahvaljujući šumećem efektu. Sadrži antigljivične sastojke koji štite protiv nastajanja gljivica. Kožu ostavlja mekanom i ugodnom na dodir.

  • Smirujuće kreme protiv pojačanog znojenja stopala i neugodnih mirisa

Savjetujemo da redovito nanosite jednu od sljedećih Akileine® krema iz zelene linije:

Superaktivna krema protiv jakog znojenja stopalaprotiv jakog znojenja stopala i prevenciju nastanka gljivičnih infekcija. Regulira protok znoja, uklanja neugodne mirise i održava noge svježima kroz cijeli dan. Dokazano 64% manje znojenja nakon prve primjene, a 80 % smanjeno znojenje nakon 2 tjedna korištenja. Sadrži Silk Lipesters®.

Krema-gel protiv jakog znojenja stopala i neugodnih mirisa – za regulaciju prekomjernog znojenja, zaustavlja maceraciju koja je uzrok gljivičnih infekcija. Za dugotrajnu zaštitu od stvaranja neugodnih mirisa. Osvježavajući efekt već od prvog nanošenja. Za zadebljanje kože (hiperkeratoza), hidrataciju s antibakterijskim, antigljivičnim i antibiotskim djelovanjem. Sadrži ekstrakt lišaja, Silk lipesters®.

  • Sprejevi za njegu stopala

Puder u spreju protiv jakog znojenja stopalapuder će ukloniti višak vlage i osušiti kožu te istovremeno upiti neugodne mirise. Protiv jakog znojenja stopala i prevenciju nastanka gljivičnih infekcija (mikoza) te za stopala koja su cijeli dan u cipelama. Sprječava znojenje stopala već od prve primjene i stvara zaštitni sloj te ih tako štiti od trenja i trljanja. Višak znoja se upija, noge ostaju suhe, svježe i ugodnog mirisa. Sadrži Silk Lipesters®.

Sprej protiv jakog znojenja stopala – Normalizira znojenje već od prve primjene i ostavlja osjećaj svježine. Smanjuje nadraživanje kože i neutralizira neugodne mirise. Sadrži alantoil soli, ekstrakt lišaja.

„3u1“ Dezodorans za stopala i obuću – S trostrukim učinkom za umorna stopala, protiv znojenja i protiv neugodnih mirisa. Djelotvorno ih deodorira kako bi se izbjegli loši mirisi. Također regulira pretjerano znojenje koje dovodi do maceracije. S antibakterijskom formulom protiv rasta mikroba i gljivica. Sadrži benzoin smolu, mentol.

  • Rješenje za gljivice

Rješenje za gljivice koje potiče rast noktiju – Za krhke i slabe nokte na rukama i nogama. Zahvaljujući posebnom sastojku ANP-aktivatoru rasta potiče ponovni rast, a ulje čajevca štiti od nastajanja gljivica. Sadrži Silk Lipesters®, A.N.P®, ulje čajevca.

Asepta Hrvatska, 24.07.2017.

 

*kompletnu listu sastojaka molimo pogledati na orginal ambalaži proizvoda

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Kontaktirajte nas

ukoliko imate pitanja/upite o Aseptinim proizvodima.
Adresa
Labomar d.o.o. Sjedište: Gmajnje 24 Adresa poslovanja: Jaruščica 19/21 10 000 Zagreb OIB: 68373453442
Kontakt
E-mail: labomar@zg.t-com.hr TEL: +385 1 3457969 FAX: +385 1 3457967