Akileine – linija za njegu stopala

Laboratoires Asepta je vodeći proizvođač specijaliziranih krema za stopala već više od 60 godina. AKILEINE linija je poznata u više od 60 zemalja kao jedna od najboljih svjetskih linija za njegu stopala, a uključuje sljedeće linije:

Plava linija – nudi učinkovita rješenja za uklanjanje i sprječavanje žuljeva, za hidratizaciju i omekšavanje kože stopala. Proizvodi iz AKILEINE plave linije koriste se kod suhe kože stopala, deskvamacije (ljuštenje kože) i hiperkeratoze (zadebljanja kože). Originalni aktivni sastojci dokazali su svoju učinkovitost čak i kod najtežih slučajeva.

Crvena linija – nudi učinkovita rješenja za smanjivanje oteklina, iritacija i umora stopala uzrokovanim dugotrojnim hodanjem, stajanjem ili preuskom obućom. Korištenjem venotonik aktivnih sastojaka, AKILEINE crvena linija nudi rješenje za svaki slučaj.

Zelena linija – pretjerano znojenje stopala dovodi do problema kao što su bromhidroza (neugodan ili pojačani miris znoja) i opasnosti od stvaranja mikroba. AKILEINE zelena linija proizvoda regulira znojenje stopala i sadrži myko-preventivne sastojke.

Jesu li Vaša stopala umorna i rekli ste sami sebi  “prestani nositi sandale”? Ni jedna krema za stopala Vam ne koristi?

Naš najprodavaniji Akileine balzam za 24h hidrataciju Vam može pomoći.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Kontaktirajte nas

ukoliko imate pitanja/upite o Aseptinim proizvodima.
Adresa
Labomar d.o.o. Sjedište: Gmajnje 24 Adresa poslovanja: Jaruščica 19/21 10 000 Zagreb OIB: 68373453442
Kontakt
E-mail: labomar@zg.t-com.hr TEL: +385 1 3457969 FAX: +385 1 3457967