Akildia – linija za njegu dijabetičkih stopala

U Hrvatskoj od dijabetesa boluje preko 400 000 osoba. Dijabetičko stopalo jedno je od najtežih komplikacija šećernih bolesti.  Karakteristične promjene na stopalu su suha zadebljanja ili natisci (hiperkeratoze) koji mogu biti izrazito bolni i tu zadebljalu kožu bi trebalo redovito odstranjivati. Također može doći do nastajanja manjih ili većih rana, izostanka osjeta i pojačanog znojenja.

50% amputacija stopala izvodi se kod dijabetičara.

Rizik od infekcije stopala je 40 puta veći, a rizik od gangrene 17 puta veća kod dijabetičara.

25% dijabetičara je hospitalizirano zbog problema sa stopalima.

PREVENCIJA JE KLJUČ!

Dnevno provjeravajte stopala. Svakodnevno korištenje proizvoda za njegu stopala Akildia može sprječiti hiperkeratozu, hidratizirati kožu i zadržati njenu zaštitnu ulogu.

AKILDIA krema, losion i ulje su tvari na bazi prirode s protuupalnim i regenerativnim svojstvima za njegu, zaštitu i higijenu stopala dijabetičara. Brojne studije dokazale su odličan učinak postignut u 86,4% ispitanika s problemom izrazito suhe kože, 88,9% kod ispitanika s hiperkeratozom ( izrazito tvrdom kožom), a kod 70,6% poboljšala se čak osjetljivost na dodir i toplinu.

Primjena AKILDIA losiona, uljne kupke i kreme tijekom 3 mjeseca na kožu dijabetičkog stopala čini čuda. Kožu čisti, a prirodni ekstrakti djeluju osvježavajuće i antigljivično.

 

 Linija AKILDIA priznata je od strane Francuske udruge dijabetičara.   Također se koristi i preporučuje u bolnicama.

Neophodna je njega stopala, primjena posebnih krema, prevencija znojenja te redovna higijena. Čuvajte svoja stopala, jer će Vam uloženo vrijeme pomoći da još dugo ostanete aktivni!

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Kontaktirajte nas

ukoliko imate pitanja/upite o Aseptinim proizvodima.
Adresa
Labomar d.o.o. Sjedište: Gmajnje 24 Adresa poslovanja: Jaruščica 19/21 10 000 Zagreb OIB: 68373453442
Kontakt
E-mail: labomar@zg.t-com.hr TEL: +385 1 3457969 FAX: +385 1 3457967